Cso-Mó kézműves lekvárok a Pataki Cukrászda kínálatában

patakicukraszda

2015-04-02

0 hozzászólás

Kedves Vendégeink!

Szeretnénk Önöknek bemutatni a Cso-Mó kézműves lekvárokat. Mielőbb tovább olvasnák Csontos Mónika a Cso-Mó termékek megálmodójának bemutatkozó levelét, tekintsék meg a jelenleg kapható levárokat.

-Eper
-Meggy
-Őszibarack
-Őszibarack rózsával
-Sárgabarack
-Sárgabarack levendulávcal
-Sárgabarack rummal
-Sárgabarack rummal és levendulával
-Citrom akáccal

Kedves Cso-Mó termék Érdeklődők!

Csontos Mónika/Tóth A. Péterné őstermelő, kistermelő vagyok, Kápolnásnyéken, szántóföld és erdővel övezett területen lakom. Gyerekkori álom, majd később férjemmel közös álom vált ezzel valóra 5 évvel ezelőtt. A megtermelt gyümlcsöket, a család nagy örömére eddig is befőztem, de úgy gondoltam, másoknak is közelebb lehetne vinni a természetet pár üveg finom lekvárral. A virág-gyümölcs kombinációt nagyon izgalmasnak gondolom, ezért döntöttem a párosításuk mellett. Mivel a gyümölcs, és virágzó fák száma adott, a Cso-Mó termékek mennyisége nem végtelen, csak a készlet erejéig kapható. Remélem, idén a természet  kegyes lesz hozzám, és szép termést ad, mindannyiunk hasznára és örömére.

A CsoMó termékek semmilyen vegyszert, illetve tartósító szert NEM tartalmaznak, valamint minimális cukrot, maximum 20%-ot, ezért felbontás után hűtöben kell tartani, és mielőbb elfogyasztani.
Idén terveim között szerepel a cukor mentes lekvár készítése is, azokból a gyümölcsökből amiknek az íze, savassága ezt lehetővé teszi.

Mindenkinek jó étvágyat és sök örömöt kívánok hozzájuk!
Szép napot, üdvözlettel

Csontos Mónika Cso-Mó